Descarga gratis 10 libros

y consigue premios y promociones exclusivas

Regístrate

Comienza a leer

Iniciar sesión con Entreescritores

¿Has olvidado tu clave?

Crear una cuenta nueva

Libros publicados

És que jo sóc el kamikaze japonès

És que jo sóc el kamikaze japonès

31-03-2017

Contemporánea novela

  • Estrella llena
  • Estrella llena
  • Estrella llena
  • Estrella llena
  • Estrella llena
1
  • Estrella llenaEstrella vaciaEstrella vaciaEstrella vaciaEstrella vacia  0
  • Estrella llenaEstrella llenaEstrella vaciaEstrella vaciaEstrella vacia  0
  • Estrella llenaEstrella llenaEstrella llenaEstrella vaciaEstrella vacia  0
  • Estrella llenaEstrella llenaEstrella llenaEstrella llenaEstrella vacia  0
  • Estrella llenaEstrella llenaEstrella llenaEstrella llenaEstrella llena  1

El 11 de setembre de 2001 Bin Laden va crear l'acte terrorista més important en el segle que estem vivint. Però hi ha molts detalls d'aquell dia que no s'han explicat. Aquest llibre recull com jo vaig participar en aquesta tragèdia. Diuen que sóc esquizofrènic i diuen que el què vaig viure no és real i jo estic convençut que si és real però ningú em creu. Per explicar-vos aquell dia us explico primer la meva vida i ja veureu que hi ha molts aspectes que estan relacionats.

Leer primer capítulo

 

Primer capítulo

DIMENSIÓ 11 DE SETEMBRE, PORTA 4

 

Hola jo sóc el David i puc viatjar a moltes dimensions diferents assentat en el sofà perquè observo la meva ment, observo els pensaments que entren en una habitació ple de portes. Una d’aquestes portes et porta a la dimensió del 11 de setembre, és la porta 4. I ara entro per mostrar-vos què i qui hi ha en aquesta dimensió. Però primer us aviso que en totes les portes que entro sempre hi ha Déu, si no hi és jo no vull entrar, en realitat jo sóc un covard i tinc raons per saber que hi ha dimensions amb molts precipicis i si no hi ha el qui em protegeix, jo passo...

Ah si, la dimensió del 11 de setembre. Obro la porta i entro en una habitació on hi ha una cadira al mig i una corda que està lligada a la porta i que arriba a la cadira. Jo ja conec aquesta dimensió i us explico, la corda és perquè jo sàpiga sortir per la porta quan el dolor és insuportable, el primer cop que vaig anar a aquesta dimensió la corda no hi era i si no fos per Déu jo hagués mort. Bueno, segueixo, al veure la cadira jo m’assento i començo a sentir un silenci absolut, sento el meu respirar i de repent se’n va la claredat i estic a fosques amb una única llum que em mostra que Déu està davant meu i em mira, com quasi sempre em fa un somriure però no em diu re. Passen uns minuts i poc a poc tinc la sensació que estic en un espai obert, fins i tot sento una mica de vent que refresca la meva cara. I és aleshores que comença el dolor i escolto unes veus que m’envolten.

És que a mi m’estimaven!!!!

És que jo els estimava!!!!!

I jo baixo el cap i començo a plorar i començo a demanar perdó... Ho sento...

Per això utilitzes la teva intel·ligència? Ho sento...

Però és que a sobre te’n fots!!! Ho sento... És que no puc estar en aquesta dimensió tot el dia i vaig a dimensions on jo sóc el diable també, i sóc molt convincent... Ho sento...

Però com és que Ell t’estima? Jo no ho entenc tampoc...

Aleshores aixeco el cap per mirar-lo i buscar la seva resposta però ara el somriure em fa mal perquè estic avergonyit de mi, de la meva misèria i començo a sentir un dolor molt fort i agut i torno a baixar el cap i ploro. La situació és angoixant i és aleshores que sento que algú em besa a la nuca i no és Déu. I és quan no entenc re, no sé qui ha estat i no sé si tornaré a sentir tanta pau en la meva vida i ploro i ploro. Passen uns minuts i jo tremolant sento el dolor infinit, quasi inconscient noto  la mà de Déu que apreta la meva de forma suau però amb suficient fermesa perquè jo noti la corda entre les meves mans i és aleshores que sé que he de marxar.


5% de descuento para los lectores de entreescritores.com en casadelibro

5% de descuento para los lectores de entreescritores.com en casadelibro

Comentarios